dissabte, 13 d’abril del 2013

País 2

"El vencer se aprende en las derrotas." 
Simón Bolivar









Pista 1: “ El seu territori engloba gairebé totes les varietats climàtiques.” 

San Carlos de Bariloche, o simplement Bariloche és una ciutat situada a la província de Riu Negre, Argentina i és la capçalera del Departament de Bariloche.

Argentina, oficialment República Argentina, és un Estat sobirà, organitzat com a república representativa i federal, situat a l'extrem sud-est d'Amèrica del Sud. El seu territori està dividit en 23 províncies i una ciutat autònoma, Buenos Aires, capital de la nació i seu del govern federal. Els seus 40 milions d'habitants promedian índexs de desenvolupament humà, renda per càpita i qualitat de vida que es troben entre els més alts d'Amèrica Latina.Segons el Banc Mundial, el seu PIB nominal és el 25. º més important del món,però si es considera el poder adquisitiu seu PIB total transforma el país en la 20. economia més important del món. 
Per la seva extensió, 2.780.400 km, és el país hispanoparlant més extens del planeta, el segon Estat més gran d'Amèrica Llatina, quart en el continent americà i vuitè en el món, considerant només la superfície continental subjecta a la seva sobirania efectiva. 

El seu territori continental americà, que abasta gran part del Con Sud, limita al nord amb Bolívia i Paraguai, al nord-est amb Brasil, a l'est amb Uruguai i l'oceà Atlàntic, i al sud i oest amb Xile.

La seva capital és Buenos Aires.


Laura Pocurull